Backstage Community

In ‘the community’ ben je welkom wanneer je ambitie hebt en graag echt concrete stappen wilt zetten in persoonlijke en zakelijke groei. Klinkt misschien gek, maar deze gaan hand in hand.

Wij bieden een on- en offline netwerk waarin je terecht kunt met vragen over ondernemerschap, financiële/boekhoudtechnische vragen en je kunt ideeën, tips delen met elkaar. Samen groeien staat voorop.

Als community member heb je veel leuke en aantrekkelijke voordelen, zoals gratis naar het Backstage Café, 24/7 toegang tot zowel de Boekhoudcoach alsook de Backstage Coach! Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen en weet het belangrijkste nieuws het eerste..

Daarbovenop geniet je een heel aantrekkelijke ledenkorting voor de het aanbod van Backstage Community Nederland.

“Backstage Community is een ontmoetingsgelegenheid voor alle kunstenaars, een plek voor mooie dingen en ook voor financiële en zakelijke informatie, netwerk uitbreiden, ervaringen en ideeën delen. Daarnaast ook het elkaar steunen in moeilijke tijden.”
Karoun Baghboudarian
Karoun Music

Groeiprogramma

Backstage start in 2021 met het Groeiprogramma. Speciaal voor (startende) creatieve ondernemers, die er voor kiezen echte stappen te willen zetten. Het groeiprogramma is speciaal samengesteld om inzicht te geven in zakelijke groei met als uitgangspunt het werk wat jij als passie doet: jouw passie centraal! We benoemen en geven inzicht in dit BCN GP I de vier zakelijke groeigebieden: marketing/communicatie, financiën, (zelf) organisatie en verkoopgericht/acquisitie. Tijdens de Doe en Actiedagen zetten we samen stappen in de goede richting. Jij hoeft het dus niet allemaal alleen te doen. Onder leiding van de Backstage Coach neem je belangrijke beslissingen en zet je spannende stappen op weg in jouw ontwikkeling als pro!